1 de febrer del 2010

SHUM Maçanet 3-1 Mollet HC Femení

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 4-Esther Pelissou, 3-Maricel Escudero, 7-Jessica Escudero (c) i 9-Laura Vall - cinc inicial-; 8-Marina Mateu i 5-Natalia Castillo.
Shum Maçanet: Cristina C., Alba R., Aurora P., Celia R., Celia V., Gemma P., Judith C. i Judith N.
Arbitre: Pau Fernàndez. Va mostrar 6 faltes per les locals i 4 faltes pel Mollet HC.

Segona derrota  de la temporada a Maçanet de la Selva, però a diferència de la primera derrota a Jonquerenc, les noies del Mollet HC ho han donat tot durant el partit.

El partit va començar amb un ambient molt fred per part dels dos equips, amb molt de respecte. Les defenses s'imposaven als atacs i les ocasions de gols era un premi massa car. A mida que avançaven els minuts les selvatanes van anant pressionant en atac i van tenir alguna que un altre ocasió, ben solucionada per l'Aroa. La rèplica vallesana era al contracop, però sense massa fortuna. Uns minuts abans d'acabar el partit, una jugada molt poc afortunada, va permetre a les noies del Maçanet avançar-se al marcador, resultat amb el qual es va arribar al final de la primera meitat (1 a 0).

La segona part va ser totalment diferent de la primera. Un Mollet abocat a l'atac va ofegar totes les jugades del Maçanet i va fer un assetjament en tota regla a la porteria arlequinada. Les ocasions anaven arribant, però la fortuna del gol no. En un contracop aïllat va arribar el 2 a 0 per les selvatanes i en una jugada de infortuni va arribar el 3 a 0. Amb aquest marcador el Mollet HC no va defallir i de seguida Laura Vall va posar el 3 a 1 al marcador. Si l'assetjament a la porteria arlequinada era molt gran, els últims minuts de partit encara va ser pitjor, amb jugades de dos i tres remats, però sense cap tipus de sort. Amb 3 a 1 es va arribar al final del partit, però amb un imatge donada de 10 i com a mostra va ser la celebració de l'equip local de la victòria.

Ara només queda felicitar a totes les jugadores que es van deixar la pell i donar suport per la setmana vinent que arriba un altre partit important, aquesta vegada a casa, contra el Roda.