Benvinguts al blog del Mollet HC Femení

En aquest blog trobarás les últimes noticies de l'equip femení del Mollet HC


21 de gener de 2010

Mollet HC Femení 14-3 Arenys de Mar

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 9-Laura Vall, 4-Esther Pelissou, 7-Jessica Escudero (c), 3-Maricel Escudero; -cinc inicial-; 5-Natalia Castillo i 8-Marina Mateu.
Arenys de Mar:1-Alba Furget, 2-Berta Furget, 9-Sandra Vives,12-Claudia Portus, 10-Elia Portus, 7-Gisela Julià i 6-Arlet Aguilar(c).
Partit arbitrat per Albert Viñas Colome, va assenyalar 12 faltes per part del Mollet i 10 faltes per part de l'Arenys de Mar. També va mostrar targeta blava a Laura Vall del Mollet i a Sandra Vives de l'Arenys.

Gran victòria de les noies del femení a casa contra un complicat, encara que pel resultat no ho sembli, Arenys de Mar. El partit es va posar de cara ben aviat amb un parell de gols en els primers minuts, a partir d'aquest moment el partit es va igualar i es va produir un intercanvi de gols en una i altre porteria (4 a 2). Les noies vallesanes tenien la lliçó ben apresa del partit de la primera volta on es va patir molt i van arribar a perdre per 3 gols a 1. Van apretar abans del descans i van fer pujar al lluminós un 6 a 2.
A la represa les molletanes no van abaixar el pistó i en un minut i mig van arribar a marcar fins a 3 gols, i així sentenciar el partit (9 a 2). Una errada defensiva va fer pujar el marcador 9 a 3 però després la bona concentració de les nostres noies i el desànim de les del maresme van fer que poc a poc anessin caient els gols fins arribar al definitiu 14 a 3.
Ara només cal felicitar a les noies i animar-les a continuar amb il·lusió i treball per intentar assolir grans fites. El proper cap de setmana la competició s'atura per la disputa de la Copa Generalitat i torna el cap de setmana del 30 de gener amb un gran partit a Maçanet, on el SHUM te molt més a perdre que el nostre equip femení. Així doncs només desitjar sort a les nostres noies i a continuar lluitant i gaudint de l'hoquei patins.