Benvinguts al blog del Mollet HC Femení

En aquest blog trobarás les últimes noticies de l'equip femení del Mollet HC


25 d’abril del 2010

Mollet HC Femení 8-6 CP Jonquerenc


Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 3-Maricel Escudero, 4-Esther Pelissou, 7-Jessica Escudero (c) i 9-Laura Vall -cinc inicial-. 5-Natàlia Castillo i 8-Marina Mateu.

CP Jonquerenc: 1-Eulàlia Archa, 3-Gemma Archa (c), 5-Judith, 7-Ariadna Cabezas i 14-Silvia 

Va xiular el partit el sr. Ferragut i va assenyalar 11 faltes al Mollet i 12 faltes al Jonquerenc.

Una nova victòria del Mollet HC Femení per acabar la lliga de Primera Catalana. Aquesta victòria té molt de mèrit per les nostres jugadores, perquè a la primera volta el Jonquerenc va golejar per 8 a 3 a les nostres noies a terres gironines. Amb aquesta última victòria l'equip femení del Mollet nomès a perdut 3 partits en tota la lliga, és l'equip que menys partits a perdut, i a quedat segon classificat per darrera, a nomès un sol punt, del SHUM Maçanet.
El partit va començar amb domini vermell, tan de bola com de marcador. Tot i que a cada gol molletà era neutralitzat per les veteranes jugadores gironines. Les nostres noies mitjançant dos penals i dos grans jugades col·lectives i les verd-i-blanques aprofitant errors de sortida de les vallesanes van deixar el marcador en un empat a 4, que no reflectia el que s'havia vist a la pista. 
La segona meitat va ser menys igual que la segona, amb una petita difrència. Les jugadores visitant, que no tenien cap canvi, van notar en excès el ritme impossat per les nostres noies. Tot i què les gironines es van avançar al marcador, les molletanes van exprèmer el marcador i li van donar la volta al marcador i s'en va anar de dos gols (7 a 5). A partir d'aquí l'equip vermell va controlar molt bé el partit i el va matar en els minuts final i van deixar el marcador en el 8 a 6 definitiu.
Cal destacar que les nostres noies han guanyat a tots els equips del campionat de lliga i afronten la propera II Copa de la Lliga amb la màxima il·lusió de poder disputar-la.