Benvinguts al blog del Mollet HC Femení

En aquest blog trobarás les últimes noticies de l'equip femení del Mollet HC


18 d’abril del 2010

CE Olesa 7-4 Mollet HC Femení


CE Olesa: 1-María Gonzalez (c), 5-Alba Soler, 12-Lara Jaime, 7-Helena Oleart, 4-Cristina Agramunt, 19-Silvia Porterias, 3-Gemma Cortés i 16-Ariadna Gomez

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 3-Maricel Escudero, 4-Esther Pelissou, 5-Natàlia Castillo i 9-Laura Vall -cinc inicial-. 7-Jessica Escudero (c) i 8-Marina Mateu.

Va xiula el sr. Albert Pashaet i va assenyalar 14 faltes al Olesa i 10 faltes al Mollet. Va mostrar targeta blava a la Jessica Escudero.

No ha pogut ser, i desprès de molt de temps hem tornat a perdre. La primera plaça de la Lliga s'ha escapat desprès de perdre a Olesa de Montserrat en un mal partit de les nostres noies.
El partit va començar amb domini del CE Olesa que va apretar molt en defensa i va ser molt directe en atac.  La duresa de les jugadores Olesanes no la va saber aturar l'arbitre i el partit es va tornar dur i travat. En dos badades defensives de les vermelles l'Olesa es va avançar per partida doble (2 a 0). A partir d'aquí el domini va canviar i el Mollet va fer un cop d'autoritat sobre la taula i va gafar les regnes del partit i va aconseguir empatar-lo abans de la mitja part (2 a 2). Tot i aconseguir empatar el partit les molletenques en cap moment van estar agust, pel tracte hóstil que es viu a la pista olesana.
A la represa la cosa no va canviar tot i que les vallesanes es van avançar per dues vegades al marcador i l'olesa va aconseguir empatar. Amb 4 a 4 al marcador el fisic i la moral vermella es va venir abaix quan en dues contres gairabé consecutives les verd-i-negres van posar un 6 a 4 en el marador impossible de remuntar per les nostres noies. Als últims minuts l'Olesa va fer el 7 a 4 definitiu.
En definitiva una derrota que no repercuteix en res a la classifiació final, però q va fer mal per com es va produïr. L'ambient va ser massa hóstil i l'arbitre no va ajudar a que es veies un bon partit d'hoquei. No vull que ningú pensi que el partit es va perdre per això, perquè les nostres noies tampoc van tenir el dia. Ara nomès queda una jornada de lliga i es contra el Jonquerenc a la Riera Seca i desprès començarà la Copa de la Lliga, una competició que fa molta il·lusió.