12 d’abril del 2010

Mollet HC Femení 8-2 PHC Sant Cugat

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 4-Esther Pelissou, 5-Natàlia Castillo, 7-Jessica Escudero (c) i 9-Laura Vall -cinc inicial-. 3-Maricel Escudero i 8-Marina Mateu.

PHC Sant Cugat: 1-Gaby Muller, 11-Laura de los Santos (c), 25-Carmina Tamburini, 4-Cristina Salgas, 23-Andrea Ondiviela,  i 9-Marta Palou.

Va xiular el partit el sr. Raul Burgos. Va assenyalar 12 faltes al Mollet i 12 faltes al Sant Cugat.

Setena victòria consecutiva i dinovena victòria en vint-i-quatre partits dona l'ascens matemàtic de categoria. Partidàs de les nostres noies que van derrota a un PHC Sant Cugat molt perillòs tot i la seva posició a la taula.
El partit va començar amb un Sant Cugat que va sortit disposat a competir de tu a tu a les jugadores molletanes. Els minuts anaven caient i cada vegada més la superioritat vermella s'anava impossant. EL Mollet Femení va pujar el ritme de joc i va pujar la seva possessió de bola. Això va produir que poc a poc el domini i l'assetjament a la porteria rival es tornès cada vegada més insistent. Degut a aquesta insistència i a la bona actitud local, els gols van anar caien. La primera part va ser impecable per part molletana (6 a 0) i va fer que l'esforç de les santcugatenques fós inutil.
La segona part va ser un reflexe de la primera. El Sant Cugat va sortir ben posicionat en defensa i va intentar sorprende a la contra. El Mollet HC Femení va tenir molta més posesió de bola i va sel·eccionar molt més el tir a porteria per tal de gestionar bé el marcador. Van caure dos gols més en els primers deu minuts de joc d'aquesta segona meitat, l'ascens estava cada vegada més aprop. Els últims deu minuts l'angoixa de saber que el Jonquerenc havia empatat el seu partit i que la victòria certificava l'ascens a Primera Nacional Catalana va fer mella a les nostres jugadores i en dues jugaders aïllades el Sant Cugat va poder maquillar una mica el marcador amb el 8 a 2 definitiu.
Així doncs el somni de 7 jugadores d'hoquei i amigues, s'ha fet realitat i l'any que ve, el Mollet HC tindrà un equip femení a la primera divisió de l'hoquei català. Des d'aquí nomès ens queda felicitar a totes i cadascuna de les jugadores, perquè sense elles no haguès estat possible i també agraïr el suport de molta gent que ha seguit l'equip desde el primer día i a fet que un somni, que en principi era impossible es fés realitat. Moltes Gràcies a tots i totes!!!! Nothing is impossible!!!!

Volem destacar i felicitar a tota la familia Castillo, de la que forma part la nostra jugadora Natàlia, ja que en Raul i la Vanessa han tingut a la seva primera filla. Done'm una càlida benvinguda a l'Aitana!!!! Felicitats parella!!!!