Benvinguts al blog del Mollet HC Femení

En aquest blog trobarás les últimes noticies de l'equip femení del Mollet HC

16 de maig del 2010

Camí de Juneda....

Es necessitaven dos victòries i les nostres noies ho han aconseguit!!!!!! Primer va ser divendres a la nostra pista de la Riera Seca contra el Breda (4 a 1) que no va ser fàcil i dissabte al migdia va ser a Blanes (4 a 7) en un dels millors partits de la temporada. Amb les dues victòries el Mollet HC Femení acaba invicte la lligueta de classificació per la final a 4 de la II Copa de la Lliga de Primera Catalana Femenina.

El primer partit contra el Breda va ser un partit extrany, amb molts nervis i jugat a en un horari poc habitual, a les 21.30 hores d'un divendres. El CP Breda va plantejar un partit molt defensiu i es va tancar en un cuadre a la seva àrea i tots els xuts exteriors o se les parava la portera o una de les cuatre defenses. Va ser un partit complicat, però mes perquè els gols no queien que per joc. La primera meitat va acabar amb 1 a 0 i el Breda no va poder xutar mai a porteria.
La segona meitat va ser igual que la segona però aquesta vegada amb més encert davant a porteria. En cinc minuts el marcador va ser de 3 a 0. A partir d'aquest moment les nostres noies es van dosificar, pensant més en el partit de l'endemà que en el que estaven jugan. L'únic xut entre els 3 pals del Breda va acabar en gol en una badada defensiva de tot l'equip, però minuts més tard les vallesanes es van refer amb el 4 a 1 definitiu.
Passat el tràmit de divendres, les molletanes van arribar a Blanes amb la intenció de acabar invictes la lligueta de classsificació. Hi ho van fer, però de la millor manera possible, fent un dels millor partits de la temporada. Tot i que el partit no va començar de la millor manera possible, es van avançar les gironines per dos vegades (1 a 0 i 2 a 1), les vermelles es van refer i van poder capgirar el marcador abans de finalitzar la primera part del partit (2 a 3). El Mollet no nomès va manar en el marcador sino en el joc, els primers 20 minuts van ser de domini absolut i si nomès vam acabar guanyant per la mínima va ser per culpa de la portera del Blanes, la Virginia, que va parar fins i tot lo imparable.
A la segona meitat el domini vermell es va convertit en un huracà i va tancar al Blanes a la seva pista. Els gols van anar caient, però mai ens acabavem de marxar al marcador, fins que els últims minuts vam marcar el setè i definitiu gol (4 a 7).
Nomès ens queda felicitar a tot l'equip i desitjar-lis molta sort a Juneda. Amb aquest equip podem anar a la fi del món i donar les gràcies a totes les persones que han donat el seu suport. Ara nomès queda la festa de la final a 4 on us hi esperem a tots!!!!!! FELICITATS!!!!!!!