En aquest blog trobarás les últimes noticies de l'equip femení del Mollet HC

3 de maig del 2010

Mollet HC Femení 6-1 CH Lloret

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 3-Maricel Escudero, 4-Esther Pelissou, 7-Jessica Escudero (c) i 9-Laura Vall -cinc inicial-. 5-Natàlia Castillo i 8-Marina Mateu.

Ja ha començat la competició i ja a arribat la primera victòria. Diumenge les nostres noies van aconseguir guanyar al Lloret per tercera vegada aquesta temporada (6 a 1). Aquesta victòria té molta importància perquè en una competició tan curta no es pot fallar i menys a la Riera Seca.
El partit va començar amb domini total del Mollet, tenint bola i marcant el ritme del partit en tot moment. El Lloret va plantejar un partit amb una defensa tancada a darrera i intentant sortir al contracop. Anaven passant els minuts i el gol cada vegada estava més aprop, les gironines intentaven sortir ràpid però sense sort i finalment les vallesanes es van avançar al marcador. Una vegada encetat el marcador semblava que els gols havien d'anar caient, però en un rebot que la defensa no va poder treure, el Lloret va aconseguir empatar el partit, aquest fet nomès va fer que les verd-i-blanques s'esperonessin i apretessin molt més en defensa. Això va fer que les nostres jugadores donessin un cop damunt la taula, amb autoritat, i van aconseguir marxar al marcador amb dos gols abans del descans (3 a 1).
La segona part va ser una calca de la primera. El Lloret tancadet al darrera i el Mollet atacant sense gaire sort. Van passar els minuts i el marcador no es movia, el ritme era lent i sense gaires ocasions clares de gol. Va ser a mitjants de la segona meitat kuan les vallesanes van exprèmer l'accelerador cinc minuts i van sentenciar el partit fins al 6 a 1 definitiu.
Ara toca pensar en el desplaçament a Blanes, que a pripori serà el partit més dificil d'aquesta lligueta de classificació. Esperem que l'equip respongui, com ho fet tota la temporada, i poguem endur-nos els tres punts.