Benvinguts al blog del Mollet HC Femení

En aquest blog trobarás les últimes noticies de l'equip femení del Mollet HC


22 de febrer del 2010

CH Corbera 5-9 Mollet HC Femení

CH Corbera: 1-Maria Baeza, 2-Natàlia Ventura, 5-Maria Santeugini, 8-Raquel Alcalà, 9-Eugènia Pastor, 11-Àngela Usach i 12-Meritxell Parera (c).

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 3-Maricel Escudero, 4-Esther Pelissou, 7-Jessica Escudero (c) i 9-Laura Vall. -cinc inicial- 5-Natàlia Castillo i 8-Marina Mateu.

L'arbitre del partit va ser Rafael Castells i va assenyalar 15 i 13 faltes d'equip respectivament.

Victòria treballada del Femení del Mollet HC per 5 a 9 a la pista del Corbera. Tot i el resultat, el partit no s'ha decidit fins als últims minuts, malgrat la superioritat mostrada per les vallesanes.
El partit va començar amb bon ritme, i amb dos gols matiners de les molletanes, que es van avançar per 0 a 2. Les del Baix Llobregat no es van deixar intimidar i en dues bones jugades molt directes van aconseguir empatar el partit. A partir d'aquí el Mollet HC va controlar el temps del partit i va assetjar la porteria rival, però sense cap premi, a vegades per encert de la defensa i a vegades per la imprecisió de l'atac. Semblava que el fet de que feia un mes que no es sumava de tres en tres va crear ansietat a l'atac i falta de claredat d'idees.
La segona part va començar com la primera, amb dos gols matiners de les noies del Mollet en dos molt bones jugades d'equip. El Corbera es va encaparrar en que la segona meitat fos una calca de la primera i va tornar a empatar el partit a 4. Amb l'empat a 4, el Mollet HC Femení va exprèmer l'accelerador i es va tornar a anar de dos gols. La falta directa per arribar a les 10 faltes li va donar la opció al Corbera de retallar distàncies i ho van fer. El Mollet no volia que es tornes a repetir la situació de que les empatin per tercera vegada i va assetjar la porteria rival, aquesta vegada amb molt més encert i va marcar 3 gols, fins el definitiu 5 a 9.
Desprès de tornar a guanyar al cap de molt de temps, el Mollet juga la setmana vinent contra un dels rivals més durs de la categoria, el Blanes. Desprès del partit del sènior femení, el Femení Base del club, debuta en un partit amistós contra el FC Martinenc Femení Base. Us esperem a tots per animar a les nostres noies, per guanyar un partit important i per veure les nostres futures jugadores del primer equip femení del Mollet HC.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Lluitant per una base femenina!!

ànims Mollet en aquesta embranzida i fem que l'hoquei femení sigui un gran pilar de l'hoquei en general.

Sort noietes del Mollet HC en el partit