7 de febrer del 2010

Mollet HC Femení 1-1 Club Patí Roda

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 3-Maricel Escudero, 4 Esther Pelissou, 7-Jessica Escudero (C) i 9-Laura Vall -cinc inicial-. 8-Marina Mateu i 5-Natàlia Castillo.

Club Patí Roda: 89-Raquel Serra, 3-Judith Costa, 8-Cristina Vistós, 4-Laura Pujols (C), 9-Marta Pujols, 5-Laura Barroso i 15-Nuria Fabregó.

Va xiular el partit el sr. Albacete. Va assenyalar 12 faltes a l'equip local i 14 al visitant.

Desprès de la derrota de la setmana passada, les nostres noies necessitaven una victòria a casa contra el Roda, però la portera osonenca ho va evitar i va deixar el partit en empat a un.

El partit va començar malament per les vallesanes perquè els primers minuts el Roda es va avançar al marcador 0 a 1 en una badada defensiva. A partir d'aquí el partit es va jugar a la pista contraria, amb insistència però sense sort. La insistència es va tornar tenacitat i amb mes cor que cap, les molletanes s'estavellaven una i altre vegada contra la defensa zonal del equip osonenc. Laura Vall a mitjans de la primera meitat va aconseguir empatar desprès d'aprofitar el rebuig d'un penal que ella mateixa havia xutat. Les noies hi van seguint intentant però sense sort i la primera part va acabar amb empat a un.

La segona meitat va començar igual que va acabar la primera, amb el Mollet atacant i estavellant-se una i altre vegada contra la portera del Roda, que va demostrar el perquè es la portera menys golejada de la categoria. Aquesta insistència va fer que es descuides la defensa i el Roda va intentar sortir al contracop, però sense premi. La millor ocasió local va ser una falta directa desprès que les de la plana arribessin a les 10 faltes, però Laura Vall no va poder batre a la portera osonenca. Les vallesanes també van arribar a les 10 faltes, però l'Aroa Mulero va desviar el perill amb facilitat. Així doncs el partit va acabar amb el mateix marcador de la primera meitat, amb empat a 1.

Ara la setmana vinent l'equip descansa, que anirà bé per agafar energies i visitar d'aquí dos setmanes la pista del Corbera. Només queda felicitar a les noies per l'esforç i el sacrifici i animar-les per continuar lluitant cada dia per millorar.