28 de febrer del 2010

Mollet HC Femení 6-1 CHP Blanes

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 3-Maricel Escudero, 4-Esther Pelissou, 7-Jessica Escudero (c) i 9-Laura Vall. -cinc inicial- 5-Natàlia Castillo i 8-Marina Mateu.

CHP Blanes: 1- Virgínia Díaz, 4-Odette Garcia, 6-Anna Armero, 7-Judith Barranco, 8 Patrícia Suarez (c) i 9-Marina Serra.

Va xiular el partit el sr. Francesc que va assenyalar 14 per l'equip local i 12 per l'equip de La Selva.

Gran victòria del Mollet HC Femení a la seva pista davant el CHP Blanes per 6 a 1. Les selvatanes van ser el primer equip en treure punt al nostre equip femení amb un empat a la primera volta, però aquesta vegada les nostres jugadores no s'han deixat sorprendre i han sortit per la victòria des de el minut 1.
El partit ha començat de cara per les vermelles que s'han avançat molt aviat al marcador, degut a la gran pressió a pista rival que impossibilitava que les jugadores del Blanes poguessin jugar amb tranquil·litat (1 a 0). Amb avantatge al marcador la pressió s'ha fet més asfixiant i l'entrenador rival s'ha posat nerviós i ha protestat iradament al arbitre del partit, que primer li ha tret una targeta blava que Laura Vall a aprofitat per posar distància al marcador, i uns minuts desprès l'ha expulsat, fet que novament Laura Vall a aprofitat per establir el 3 a 0 al marcador. A partir d'aquí el partit només ha tingut un color i ha estat el vermell de la samarreta de les nostres jugadores, que una i altre vegada arribaven clarament a la porteria rival. El Blanes només creava perill en algun contracop que Aroa Mulero solucionava sense gaires dificultats. Amb aquest resultat es va arribar al descans gracies a la portera selvatana Virgínia Díaz que va evitar que el Mollet marxes al marcador.
La segona part va ser exactament igual que la primera, les vallesanes pressionant i asfixiant al rival i el Blanes sense idees. Els gols van anar caient poc a poc fins el 5 a 0. Les selvatanes van buscar solucions però sense gaire sort, només van poder marcar de falta directe per l'acumulació de faltes de les molletanes (5 a 1). El definitiu 6 a 1 va arribar a poc de finalitzar el partit. El resultat va ser prou contundent, però molt més contundent va ser la superioritat mostrada a la pista.
Després del partit del sènior femení, l'equip base femení va fer el seu debut en partit amistós. Va ser una gran experiència i esperem que això no es quedi en una anècdota i que s'organitzin molt més partits d'aquest tipus, ja que elles son el futur de l'hoquei femení al nostre club.