28 de març del 2010

CHP Sant Feliu 7-8 Mollet HC Femení

CHP Sant Feliu: 48-Glòria Puig, 3-Berta Busquets, 7-Maria Miralda, 15-Maria Colom, 6-Núria Carnicero, 2-Ariadna Martínez, 22-Alba Macià i 33-Laia Aguilar (c).

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 3-Maricel Escudero, 4-Esther Pelissou, 7-Jessica Escudero (c) i 9-Laura Vall -cinc inicial-. 5-Natàlia Castillo i 8-Marina Mateu.

Va xiular el partit el sr. Rafael Castells. Va assenyalar 21 faltes al Sant Feliu i 17 al Mollet .

Importantísima victòria de les vermelles a una pista molt complicada, contra un equip que es va reforçar amb dues jugadores del Primera Nacional Catalana, per 7 a 8. La victòria va ser molt treballada i es va patir fins al final.
El partit va començar amb domini visitant, però sense gaire fluïdesa tan en atac com en defensa. En cap moment, des de l'inici, es veia que el partit seria fàcil per les molletanes tot i avançar-se al marcador per 0 a 2. La defensa feia aigües i el atac era previsible i lent, per aquest fet les santfeliuenques van aconseguir empatar el partit (2 a 2). Al últims cinc minuts de la primera meitat el Mollet HC Femení va esprémer l'accelerador i en jugades aïllades va posar sorra pel mig en el marcador. Al descans 2 a 5.
La segona meitat va començar amb una bona pressió local que les nostres noies no van saber superar. El Sant Feliu va aconseguir empatar el partit en cinc minuts, no tant per encert, com per errades del Mollet HC. A partir d'aquest punt d'inflexió del partit, tot va canviar. L'enfrontament es va tornar més físic que un altre cosa i els gols van anar caient tan per una banda com per l'altre fins el definitiu 7 a 8 a favor de les nostres noies.
Cal felicitar a totes les jugadores per l'esforç i els tres punts aconseguits, perquè encara q no fos un bon partit, els punts valen iguals i deixen intactes les opcions d'ascens directe del Mollet HC Femení a la Primera Nacional Catalana.