En aquest blog trobarás les últimes noticies de l'equip femení del Mollet HC

7 de març del 2010

Mollet HC Femení 8-0 CH Lloret

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 3-Maricel Escudero, 4-Esther Pelissou, 5-Natàlia Castillo i 7-Jessica Escudero (c). -cinc inicial- 9-Laura Vall i 8-Marina Mateu.

CH Lloret: 1-Victòria Condial, 4-Cristina Carbó (c), 7-Mar Casas, 11-Carlota Surís, 14-Carme Pérez i 17-Mariona Puyol.

Va xiular el partit el sr. Gutiérrez López i va assenyalar 6 faltes al Mollet HC i 5 faltes al CH Lloret.

Contundent victòria del Mollet HC Femení per 8 a 0 al CH Lloret. Les vallesanes no van donar cap tipus d'opció a les selvatanes i van anar marcant distàncies fins al marcador final.
El partit va començar amb poc ritme tan defensiu com atacant, però la pilota era de les nostres noies, que arribaven amb facilitat a tres quarts de pista però no finalitzaven amb claredat. El domini vermell va anar creixent a mida que els minuts passaven i van començar a caure els gols poc a poc. En dos jugades de tir exterior i de contracop el Mollet HC es va avançar per 2 gola a 0. Al descans es va arribar amb 4 a 0 al marcador, però el ritme de partit era bastant lent i el Lloret no havia dit la última paraula, ja que la Cristina Carbó, intentava tirar del carro, però sense massa sort.
La segona meitat va ser exactament igual que la primera, tan sols va canviar la intensitat vallesana, sobretot als primers minuts, per no deixar treva al equip visitant. Igual que a la primera el domini era total i novament els gols van anar caient poc a poc fins a arribar al contundent 8 a 0 final.
Amb aquesta victòria el Mollet HC Femení continua en bona forma i està a tan sols tres punt per assegurar-se matemàticament les quatre primeres places de la classificació. La setmana vinent l'equip visita al cuer, el Breda. No val a badar i s'ha d'anar a guanyar aquests tres punts, perquè en aquestes pistes es on et jugues realment la lliga. Només queda felicitar les noies per la gran temporada que estan realitzant i encoratjar a tothom a que estigui al costat d'elles perquès es mereixen això i molt més.