Benvinguts al blog del Mollet HC Femení

En aquest blog trobarás les últimes noticies de l'equip femení del Mollet HC


14 de març del 2010

CP Breda 0-8 Mollet HC Femení

CP Breda: 69-Elena Marín, 15-Laura Martí (c), 26-Rosa Mª Caparrós, 11-Neus Alsina, 16-Anna Ribalta i 14-Núria Cot.

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 3-Maricel Escudero, 7-Jessica Escudero (c), 8-Marina Mateu i 9-Laura Vall -cinc inicial-. 4-Esther Pelissou i 5-Natàlia Castillo.

Va xiular el partit Joaquim Serraclara. Va assenyalar 12 faltes del CP Breda i 10 del Mollet HC. També va treure targeta blava a Jessica Escudero.

Tres punts importantíssims pel Mollet HC Femení, no tant pel rival en sí, si no pel que signifiquen. Aquests tres punts sumats dissabte donen la classificació matemàtica per poder lluitar per una de les 3 places d'ascens, i asseguren una de les quatre primeres places de la Primera Catalana, una fita que al principi de temporada ningú hi comptava.
El partit va començar amb un domini de les molletanes absolut, tan en atac com en defensa. En atac posant a prova cada dos per tres a la portera del Breda i en defensa tallant totes les opcions per arribar clar a porteria del equip local. El gol trigava a arribar, però el domini de bola i el ritme del partit per part de les vermelles donava la tranquil·litat que en qualsevol moment el gols arribarien. En dues bones triangulacions de l'equip vallesà van arribar els dos primers gols a mitjans de la primera meitat (0 a 2). El pes del partit continuava portant-lo el Mollet però no va ser fins els últims minuts de la primera part que les nostres noies no van marxar en el marcador amb dos gols més (0 a 4).
A la represa el partit no va canviar en absolut i el Mollet HC va continuar assetjant la porteria local i els gols van anar caient. El 0 a 8 final reflexa la superioritat mostrada per les vallesanes, tot i que el marcador va ser curt atès a les ocasions totals de un contra el porter o remats al segon pal per part vermella. La bona actuació de la portera del Breda i la falta d'encert van deixar el marcador tal i com el coneixem.
El proper partit torna a ser al Pavelló de la Riera Seca i ens juguem tres punts molt importants, perquè si s'aconsegueix guanyar al CP Manlleu ens assegurem la tercera plaça de la classificació fet que ens donarà opció per intentar assolir una de les dos primeres places que dona dret a pujar a Primera Nacional Catalana de forma directa.