21 de març del 2010

Mollet HC Femení 13-5 CP Manlleu

Mollet HC Femení: 10-Aroa Mulero, 3-Maricel Escudero, 4-Esther Pelissou, 7-Jessica Escudero (c) i 9-Laura Vall -cinc inicial-. 5-Natàlia Castillo i 8-Marina Mateu.

CP Manlleu: 1-Laia Ferres, 2-Aina Bruguera, 5-Alba Bruguera, 13-Meritxell Dalmau (c), 12-Berta Pou, 14-Mireia Seuma, 19-Maria Rovira.

Va xiular el partit Jesús Botelló q va assenyalar 8 faltes al equip local i 16 faltes a les d'Osona.

Tres punts més al sarro i la tercera possició assegurada. Victòria molt important per donar un pas més cap a l'ascens directe i molt més si li sumem l'ensopegada del Jonquerenc a la pista del SHUM Maçanet. També es important la contundència del resultat que reflexa el gran moment de forma de les nostres noies.
El partit va començar amb una pressió asfixiant del Mollet. La defensa pujava fins a l'area rival i no deixava jugar a l'equip osonenc. Fruit d'aquesta pressió van anar caient els gols vallesans i als primers deu minuts el marcador es va anar fins al 3 a 0. A partir d'aqui la pressió va deixar de ser tan insistent, però la intensitat no va baixar i fruit d'això el marcador al descans va ser de 6 a 1.
A la represa el partit no va canviar, al menys als primers minuts, que les molletanes van encetar el marcador amb dos gols més (8 a 1). Semblava que el partit estava sentenciat, però una baixada d'intensitat per part local i una rebifada del equip quadribarrat, va fer que les osonenques s'apropessin al marcador fins al 8 a 4. Amb aquest marcador es va arribar a un punt d'inflexió, o el partit s'anava cap a la igualada o cap a la sentència. Va ser la segona opció, degut a que les nostres noies van tornar a la intensistat del inici i a la superioritat tan tècniques con tàctiques. Cinc gols més en els últims minuts van deixar el marcador final en 13 a 5.
Ara nomès queden 4 jornades pel final de lliga. La propera parada es a la difícil pista del Sant Feliu de Codines, que ja va esgarrapar un punt del Pavelló de la Riera Seca en la primera volta. Us necessitem a tots per animar les nostres noies. Us esperem!!!!!